Vacature Plaatsen

Vacature Plaatsen

Wil je zo snel mogelijk een kandidaat vinden voor een openstaande vacature? Plaats dan vliegensvlug de vacature op Aviabanen.

Wij plaatsen de vacature in slechts één simpele stap. Zend een mail naar [email protected] met de vacatureomschrijving en logo en wij zorgen dat de vacature binnen 24 uur online staat.

Standaard vacatureplaatsing is inclusief:

  • Looptijd: 30 dagen online
  • Weergave van het bedrijfslogo
  • De vacature wordt direct verstuurd naar relevante kandidaten via de Job Agent
  • Vrijblijvend en kosteloos wervingsadvies

Inbegrepen in al onze producten en pakketten:

  • Persoonlijke ondersteuning en begeleiding van onze support medewerkers
  • Vrijblijvend en kosteloos wervingsadvies

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

De vacature

Vul hieronder de vacature in, Joyce Schriemer zal dan contact met je opnemen om verder de plaatsing te verifieeren. Interesse in het plaatsen van meerdere vacatures, neem dan contact op met Joyce Schriemer, +31(0)20-333 0095 of [email protected].

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx.
In welke sector zoekt u uw nieuwe uitdaging?
Uw hoogst genoten opleiding?
Voorkeur van dienstverband?
Hoeveel werkervaring heeft u?

Wie zijn wij

Het jobboard van Reisjobs brengt vraag en aanbod van vacatures van luchtvaart- en (zaken)reisindustrie professionals effectief bij elkaar. 

Waarom REISJOBS?

Het jobboard van Reisjobs brengt vraag en aanbod van vacatures van luchtvaart- en (zaken)reisindustrie professionals effectief bij elkaar. Met de verschillende activiteiten achter Reisjobs zoals Reisbizz.nl, Zakenreisnieuws.nl, Triptalk.nl, Beroepenmarkt.nl en Luchtvaartnieuws.nl blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

TESTIMONIALS

  • Marye Veerhuis

    Corendon Dutch Airlines zocht via Reisjobs.nl naar First Officers. Volgens Marye Veerhuis, Human Resources Manager bij de luchtvaartmaatschappij.