Vakgebied: 
Techniek
Omgeving Schiphol
MBO
Fulltime
Overig

Jij voert onderhoudswerkzaamheden uit aan complexe elektrische accessoires van vliegtuigmotoren. Hiervoor gebruik je routekaarten en Engelstalige manuals. Wie ervoor zorgt dat de componenten op tijd en volgens de voorgeschreven werkwijze en specificaties gerepareerd worden? Precies, jij! Dat geldt trouwens ook voor de administratieve verwerking van je reparaties.

Jij komt terecht op de afdeling Electric Accessoires van Engine Services, onderdeel van Engineering & Maintenance. Hier repareren en onderhouden we motoronderdelen voor Air France-KLM en externe klanten. Op je afdeling werk je samen met zo’n 20 collega’s waar de dag begint met een check-in.

Jouw profiel
Jij hebt een hart voor Electro techniek en werkt uiterst nauwkeurig. Bovendien sta je open voor de nieuwste technieken en denk je out of the box. Zelfstandig werken? Kun je goed. Maar ook in teamverband stijg je tot grote hoogtes. Dat is goed ook, want uiteindelijk fixen jullie het werk samen! Verder heb je: een mbo- of mts-diploma Electrisch/avionisch niveau 2/3 reparatie- of onderhoudservaring met wiresbundle’s en losse elektrische componenten kennis van computersystemen als Microsoft Office, SAP. een goede beheersing van Nederlands en Engels.
 

Verder heb je:

 • een mbo- of mts-diploma Electrisch/avionisch niveau 2/3;
 • reparatie- of onderhoudservaring met wiresbundle’s en losse elektrische componenten
 • kennis van computersystemen als Microsoft Office, SAP.
 • een goede beheersing van Nederlands en Engels.
   

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende rol bij de beste werkgever van Nederland
 • Een brutosalaris tussen € 2.000 en € 2.600 per maand
 • Extra vergoeding omdat je in ploegendienst werkt
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en mooie doorgroeimogelijkheden
 • Een goede pensioenregeling, eindejaarsuitkering en 8 procent vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen en 7 extra vrije dagen
 • Fikse korting op vliegtickets (als je minimaal 6 maanden in dienst bent
 • Een reiskostenregeling en gratis gebruik van het busnetwerk rondom Schiphol

Ready for your next destination?
Wacht dan niet langer, en stuur ons je cv en motivatiebrief voor de ‘final boarding call’ op!

Vakgebied: 
Marketing/Communicatie/MICE
Omgeving Schiphol
HBO
Overig
2 - 5 jaar

Corendon Hotels & Resorts is een jonge snelgroeiende hotelketen met hotels in Nederland en resorts op Ibiza en Curaçao. In Amsterdam Nieuw-West runnen we sinds 2015 het 4-sterren Corendon City Hotel met 263 stijlvol ingerichte kamers, een 1.000m² Vitality Spa en een 737 Cockpit Suite met de cockpit van een echte Boeing 737 erin. In het hartje van Amsterdam staat The College Hotel; een boutique hotel met 40 stijlvol ingerichte kamers, 5 multifunctionele zalen, een prachtige lounge en bar, een zonnig terras en een gymnastieklokaal dat door de architecten werd getransformeerd tot een prachtige ballroom.Het Corendon Village Hotel - het grootste hotel van de Benelux - opende in het voorjaar van 2018 in Badhoevedorp haar deuren. Drie afzonderlijke vleugels hebben samen meer dan 680 kamers en meerdere restaurants, bars, spa faciliteiten, fitness, een zwembad, een bioscoop en vergaderzalen. Op Ibiza staat ons All Inclusive resort Marble Stella Maris en op Curaçao exploiteren we het Livingstone Jan Thiel Resort en opent in April 2020 het Corendon Mangrove Beach Resort; hét 5-sterrenresort op het eiland.

Ben jij de enthousiaste, gemotiveerde en betrokken Sales Manager die onderdeel wil worden van Corendon Hotels & Resorts in ons hoofdkantoor in Badhoevedorp? Lees dan snel verder!

Jouw functie
In deze uitdagende Sales Manager positie zal de nadruk liggen op het werven van klanten (bedrijven, MICE en vrije tijd) voor het 4-sterren Corendon City Hotel Amsterdam (263 kamers), het boutiquehotel ‘‘ The College Hotel ’’ Amsterdam en het Corendon Village Hotel (680 kamers). Bovendien is Corendon Hotels & Resorts een snelgroeiende hotelketen die u de mogelijkheid geeft om meer hotels aan uw portfolio toe te voegen als Sales Manager. Wij bieden de unieke kans om volledig betrokken te zijn bij de commerciële activiteiten van de hotels.

Wat krijg je van ons?

 • Een unieke kans om deel uit te maken van een nieuw team in een nieuw hotel;
 • Een afwisselende en uitdagende functie;
 • Een stijlvolle, dynamische en internationale werkomgeving;
 • De mogelijkheid om jezelf optimaal te ontwikkelen;
 • Ruimte voor initiatief en ruimte om jezelf te zijn;
 • Een werkgever die M.V.O. en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft;
 • “Never a dull moment”

Jouw profiel:

 • Je hebt 3 tot 5 jaar relevante verkoopervaringen;
 • Je hebt een HBO-certificaat in Hotel Management;
 • Je hebt kennis van de Amsterdamse hotelmarkt;
 • Vloeiend spreken / schrijven van de Engelse en Nederlandse taal;
 • Je hebt een gedreven instelling, doorzettingsvermogen en shows-initiatief;
 • Je hebt veel creatieve ideeën en weet hoe je dit kunt gebruiken in praktisch haalbare doelen;
 • Je bent niet bang om met (maandelijkse) verkoopdoelen te werken;
 • Je bent een teamspeler, maar je kunt ook onafhankelijk werken en presteren onder druk;
 • Je bent een netwerker, hebt overtuigingskracht en een onderzoekscapaciteit;
 • Je communicatiestijl is open, eerlijk en respectvol;
 • Je bent bereid te reizen en u beschikt over een rijbewijs B.
Vakgebied: 
Marketing/Communicatie/MICE
Omgeving Schiphol
HBO
Overig
2 - 5 jaar

Corendon Hotels & Resorts is een jonge snelgroeiende hotelketen met hotels in Nederland en resorts op Ibiza en Curaçao. In Amsterdam Nieuw-West runnen we sinds 2015 het 4-sterren City Hotel met 263 stijlvol ingerichte kamers, 1.000m² Vitality Spa en een 737 Cockpit Suite met de cockpit van een heuse Boeing 737 erin. In het hartje van Amsterdam staat The College Hotel; een boutique hotel waarin we samen met het ROC van Amsterdam een hospitality opleiding verzorgen. Het Village Hotel - het grootste hotel van de Benelux - opende in het voorjaar van 2018 in Badhoevedorp haar deuren. Drie afzonderlijke vleugels hebben samen meer dan 680 kamers en meerdere restaurants, bars, spafaciliteiten, fitness, een zwembad, een bioscoop en vergaderzalen. Op Ibiza staat ons All Inclusive-resort Marble Stella Maris en op Curaçao exploiteren we het Livingstone Jan Thiel Resort. Ben jij de communicatieve, coachende en betrokken junior HR Manager die onderdeel wil worden van Corendon Hotels & Resorts? Lees dan snel verder!

Vind jij het heerlijk om in een omgeving te werken waar diversiteit key is en geen enkele dag hetzelfde is? Houd je ervan om mee te denken over hoe we het beste uit onze medewerkers kunnen halen, het voortouw te nemen in een mooi project en draai je je hand niet om voor grote operationele klussen? Dan word jij misschien wel onderdeel van de Corendon Family!

Jouw functie
Om onze snel gegroeide hotelorganisatie vanuit HR-perspectief optimaal te ondersteunen, zijn we op zoek naar een junior HR Manager voor het Corendon City Hotel. Je gaat in deze functie aan de slag met actuele HR thema's zoals strategische personeelsplanning, recruitment, onboarding, employer branding, talentontwikkeling, het begeleiden en coachen van medewerkers, ziekteverzuim, performance management, beoordelingen, MTO, wet- en regelgeving en arbeidsrechtelijke zaken. Je bent verantwoordelijk op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Het ene moment adviseer je het hotelmanagement over een HR strategie en het volgende moment zorg je er met jouw collega's voor dat administratief alles tiptop geregeld is voor alle collega's binnen het hotel. Ondanks dat het een zeer zelfstandige rol is, ben je wel onderdeel van het HR hotelteam dat bestaat uit zes collega's. Je rapporteert aan de HR Manager van het Village Hotel, waar je ook nauw mee samenwerkt.

Wat krijg je van ons?
Bovenop het marktconform salaris ontvang jij leuke discounts. Wanneer jij bij ons aan het werk bent profiteer je van diverse leuke kortingen binnen Corendon Hotels & Resorts, waaronder korting op alle F&B Outlets en de nodige collectiviteitskortingen. Jij krijgt een dynamische werkomgeving waarbij geen dag hetzelfde is. Jij hebt de ruimte om initiatief te tonen tijdens je werk. Je wordt ook onderdeel van de Corendon Academy, omdat wij ervan overtuigd zijn dat jij, net als wij, nooit uitgeleerd zijn. Wij zien de ontwikkeling van onze medewerkers als het fundament van onze organisatie. Opleiding en training zijn dus onderdeel van jouw carrière bij Corendon Hotels & Resorts.

Jouw profiel:
Jij houdt ervan om mensen zichzelf te laten ontwikkelen op een coachende en inspirerende manier. Jij bent gedreven, positief en in staat om op een open, eerlijke en respectvolle manier met iedereen te communiceren. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in het HR vak en je hebt een afgeronde HRM opleiding (of vergelijkbaar). Je kunt je moeiteloos aanpassen aan wisselende omstandigheden en werkzaamheden, en bent stressbestendig. Je bent goed in staat om de juiste prioriteiten te stellen, beslissingen te nemen en je werk goed te organiseren. Jij beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
 

Vakgebied: 
Overig
Omgeving Schiphol
MBO
Overig
2 - 5 jaar
Standplaats(en): 
Badhoevendorp

Het 4-sterren Corendon Village Hotel Amsterdam heeft in het voorjaar van 2018 in Badhoevedorp haar deuren geopend. Het hotel bestaat uit drie afzonderlijke vleugels: Plaza, Apartments & Urban. Samen hebben ze meer dan 680 kamers, suites, studio’s en appartementen. Het hotel beschikt over meerdere restaurants, bars, spa faciliteiten, fitness, een zwembad, een bioscoop en tien multifunctionele vergaderzalen.

Jouw functie
De Skybar 747 is een centrale plek waar zakelijke afspraken en gezellige borrels elkaar afwisselen. In het weekend is het een populaire plek om er een heerlijke cocktail te drinken en te dansen op een van de thema avonden. Als Skybar Manager ben jij verantwoordelijk voor de algehele leiding van Skybar 747. Je bent hét centrale gezicht van de Skybar en maak jij samen met de bartenders en de hosts de sfeer.Jij zorgt dat iedere dag de Skybar 747 volledig operationeel is, je zoekt constant naar mogelijkheden om de service nog verder te verbeteren, en stelt alles in het werk om de Skybar 747 naar een hoger niveau te tillen. Je stuurt een gemotiveerd team van ca. 10 mensen aan. 
De Skybar Manager die wij zoeken, vindt het bovendien leuk om stagiaires te begeleiden die tijdelijk bij ons werkzaam zijn. Je rapporteert in deze functie aan de F&B Manager en bent onderdeel van het gehele F&B team.

Wat krijg je van ons?
Bovenop het marktconform salaris ontvang jij leuke discounts. Wanneer jij bij ons in dienst bent profiteer je van diverse leuke kortingen binnen Corendon Hotels & Resorts, waaronder korting op alle F&B Outlets en de nodige collectiviteitskortingen. Jij krijgt een dynamische werkomgeving waarbij geen dag hetzelfde is. Jij hebt de ruimte om initiatief te tonen tijdens je werk. Je wordt ook onderdeel van de Corendon Academy, omdat wij ervan overtuigd zijn dat jij, net als wij, nooit uitgeleerd zijn. Wij zien de ontwikkeling van onze medewerkers als het fundament van onze organisatie. Opleiding en training zijn dus onderdeel van jouw carrière bij Corendon Hotels & Resorts.

Jouw profiel:
Jij bent gedreven, enthousiast en kan professioneel handelen waarmee jij bijdraagt aan ons kwaliteitsniveau. Jij vindt het belangrijk om op een open, eerlijke en respectvolle manier met iedereen te communiceren en om te gaan. Jij beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Wij verwachten dat je al ervaring hebt opgedaan in een dergelijke functie. Je hebt een duidelijke visie over hoe je zaken aanpakt als professionele bar manager en kunt goed je eigen werk structureren c.q. organiseren. 

Vakgebied: 
Stages
Omgeving Schiphol
HBO
Fulltime
Overig
Standplaats(en): 
Schiphol

Wil jij meewerken aan onze marketingplannen en onze commerciële succes? Weet jij hoe je leven in de brouwerij kunt brengen? Heb jij oog voor detail, ben jij een tikkeltje perfectionistisch en kun jij zelfstandig werken? Dan wacht een team creatieve en commerciële mensen op een gezellig kantoor in het hart van Schiphol op jou.

Wij zijn op zoek naar:
Een serieuze hbo-student in de richting media en communicatie voor een mee-werkstage.

Om invulling aan deze rol te kunnen geven moet je jezelf herkennen in de volgende punten:

 • Je volgt minimaal een hbo-opleiding media, communicatie of een soortgelijke opleiding;
 • Je hebt affiniteit met de (zaken)reis- en luchtvaartbranche;
 • Je hebt gevoel voor inhoud, trends en vormgeving;
 • Je bent kritisch en bekijkt een onderwerp altijd van meerdere kanten;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden ;
 • Je bent een echte doorzetter, voor jou is een strakke deadline geen probleem;
 • Je functioneert goed in een team;
 • Bij voorkeur woonachtig binnen een straal van 30 km van Schiphol.

Wat bieden wij?

 • Een leerzame en uitdagende stage met veel mogelijkheden;
 • Een jong en informeel bedrijf;
 • Een stagevergoeding;
 • Begeleiding van enthousiaste collega’s;
 • Een stageplaats waar je veel eigenverantwoordelijkheid hebt, je op professioneel vlak verder kunt ontwikkelen.

Spreekt ons profiel je aan? Schrijf ons dan een brief met je motivatie met daarbij je CV. Neem voor eventuele vragen contact op met office manager Joyce Schriemer via 020-3330095

Bestanden moeten kleiner zijn dan 150 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx ppt pptx.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 50 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx ppt pptx.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden
CAPTCHA
Deze vraag is nodig om spam te voorkomen.
Vakgebied: 
Techniek
Omgeving Schiphol
HBO
Fulltime
1 - 2 jaar
Standplaats(en): 
Schiphol

Ben jij Engineer en wil je werken aan de jongste vloot van Nederland? Deze jonge Line Maintenance organisatie bied je de mogelijkheid om in een dynamische werk omgeving aan de slag te gaan!

Vacature:
Als Engineer hou je je bezig met het vliegtuig onderhoud van alle TUI fly opererende vliegtuigen. Je werkt in een ploegendienst en voert inspectie-, onderhouds- en modificatiewerkzaamheden uit en assisteert bij het voorbereiden en plannen van de werkpakketten ten behoeve van vliegtuigonderhoud. Daarnaast draag je zorg voor de klachtenanalyse van technische storingen met behulp van de relevante handboeken. Je geeft leiding aan monteurs en houdt supervisie over het door hun uitgevoerde werk.

Wat wij bieden?
Wij garanderen jou een dynamische werkomgeving, waar ruimte is om jezelf te kunnen ontwikkelen. Bij TUI fly is er een informele sfeer en wordt er op een constructieve manier samengewerkt. Er zijn veel verschillende projecten in zowel binnen – als buitenland en ad-hoc. Dienstreizen naar onze buitenstations maken het werk zeer uitdagend en zorgt voor afwisseling.

Je komt terecht in een enthousiaste ploeg collega's. Werkt in in een zeer aantrekkelijk rooster met veel ruimte en flexibiliteit.

Functie-eisen:
Je weet hoofd- van bijzaken te scheiden en hebt daarin een helikopterview. Je bent daarbij een sterke sparringpartner voor verschillende stakeholders. Je hebt een proactieve houding en bent accuraat. Je bent overtuigend, besluitvaardig en je hebt doorzettingsvermogen. Ook ben je flexibel, stressbestendig en uiteraard collegiaal. Je bent communicatief sterk. Sturen op succes, de TUI values en management identificatie zijn voor jou herkenbare waarden en je bent in staat deze te vertalen naar de werkvloer.

Daarnaast breng je de volgende kennis en ervaring mee:

 • Je bent in het bezit van een MBO (niveau 4) diploma richting vliegtuigonderhoud;
 • Je bent in het bezit van een Part 66 B1 of B2 (Boeing 737 NG, Boeing 767, Boeing 787);
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B (rijbewijs BE is een pré).

Bedrijfsomschrijving:
Met ruim 2.500 medewerkers in Nederland is TUI Nederland de grootste reisorganisatie van Nederland en maakt onderdeel uit van een van de grootste reisconcerns ter wereld, TUI Group. 

Vakanties voor iedereen:
Wij bieden vakanties aan voor elke reiziger via onze reismerken TUI,  Kras, Wedding Unlimited, Extravacanza en Goed Idee Reizen. Onder TUI Nederland vallen niet alleen bovenstaande reismerken, maar ook de eigen winkels van TUI en de eigen airline TUI fly. Tot slot is TUI Engineering & Maintenance verantwoordelijk voor het lijnonderhoud van de TUI-vloot.

TUI fly is een activiteit van TUI Airlines Nederland. Een Nederlandse luchtvaartmaatschappij die met moderne toestellen van het type B737, B767 en de hypermoderne Boeing 787 Dreamliner naar vele zon en verre bestemmingen vliegt.

Bij TUI fly werken ruim 800 medewerkers. Circa 160 medewerkers werken op het hoofdkantoor in Rijswijk, circa 50 medewerkers werken bij het eigen onderhoudsbedrijf TUI Engineering & Maintenance, de rest van onze medewerkers is werkzaam aan boord (in de cabine en in de cockpit).

Contactinformatie:
Voor meer informatie over deze vacature en de procedure kun je contact opnemen met Jeff Lagerweij, Recruiter, via 070-3266677.

We ontvangen graag jouw sollicitatie via onderstaande ‘solliciteer’ button! Sollicitaties via e-mail worden niet in behandeling genomen.

'Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld’.

Vakgebied: 
Luchthavenpersoneel
Omgeving Schiphol
VMBO
Fulltime
Overig
Standplaats(en): 
Schiphol/Oude Meer

Wil jij op het meest dynamische vliegveld van Nederland werken en heb je oog voor detail? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Thoms Aviation is gespecialiseerd in het reinigen en wassen van vliegtuigen. Voor een nieuwe opdrachtgever zijn wij opzoek naar medewerkers die voornamelijk in de avond- en nachturen willen werken (natuurlijk tegen aantrekkelijke toeslagen).

Functieomschrijving:
Voor de functie Aircraft Appearance Specialist voer je reinigingswerkzaamheden uit voor onze opdrachtgever op Schiphol Airport (o.a. Deepcleans en Night Stop Cleans).

Functie eisen:

 • Je bent in het bezit van Rijbewijs-B
 • Flexibel inzetbaar
 • Minimaal 36 uur per week beschikbaar
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Wonende in/of omgeving Schiphol (Max. straal van 30 km)
 • Je bent een teamplayer

Wat bieden wij:

 • Een contract voor 36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een vast rooster
 • Reiskostenvergoeding van €0,12 per km (vanaf 10 km van het woonadres)
 • Avond/ Nacht/ Weekend toeslagen bovenop het uurloon
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Interne trainingen
 • Gezellige en flexibele werkomgeving!

(Het is een verplicht om een screening aan te gaan bij het AIVD. Indien je niet door deze screening komt, is het niet mogelijk om de werkzaamheden uit te voeren. Om deze reden vragen wij jou ook om vooraf een VOG aan te leveren).

 

Bestanden moeten kleiner zijn dan 150 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx ppt pptx.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 50 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx ppt pptx.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden
CAPTCHA
Deze vraag is nodig om spam te voorkomen.
Vakgebied: 
Stages
Omgeving Schiphol
HBO
Fulltime
Overig
Standplaats(en): 
Schiphol

Stage alert: eventmanagement in de reisindustrie op Schiphol (meewerk stage)

Word jij blij van het organiseren en plannen van events? Weet jij hoe je leven in de brouwerij kunt brengen? Wat de meest actuele trends op gebied van events zijn en hoe je deze moet inzetten? Heb jij oog voor detail, ben jij een tikkeltje perfectionistisch en kun jij zelfstandig werken? Dan wacht een team creatieve mensen op een gezellig kantoor in het hart van Schiphol op jou.

Wat ga je organiseren?
Voor de organisatie van de Beroepen- en opleidingenmarkt voor de luchtvaart en reisindustrie zijn we op zoek naar een collega voor minimaal 32 uur per week. Jouw taak? Het organiseren van de beurs en het waarborgen van alle services van alle standhouders die deelnemen aan dit event. Je benadert de potentiële standhouders voor deelname aan deze beurs. Daarnaast benader je scholen en andere instanties met als doel een hoog bezoekersaantal te genereren.

Daarnaast zijn we mede-initiatiefnemer van de Business Travel & Mobility Club: een Nederlands initiatief dat professionals op het gebied van reizen en mobiliteit samenbrengt. Regelmatig worden er evenementen georganiseerd om elkaar te ontmoeten, zowel voor educatieve doeleinden als om te netwerken. Twee keer per jaar vindt de grote BTMC Conference plaats waar je ook werkzaamheden voor zult verrichten en je kennis mag delen.

Ben jij geschikt?
Je bent een gedreven HBO/WO-student Eventmanagement of je doet een andere HBO/WO-opleiding waarin eventmanagement centraal staat. Je vindt het leuk om allerlei verschillende werkzaamheden uit te voeren, bent gedreven, zelfstandig, proactief, accuraat, creatief, ‘hands-on’ en communicatief zeer vaardig in het Nederlands en Engels.

Verder herken je jezelf in onderstaand profiel:

 • Je hebt een groot talent voor organiseren en plannen van evenementen;
 • Je bent creatief en denkt ‘out of the box’;
 • Je bent kritisch en luistert en denkt mee met je collega’s;
 • Je bent flexibel en kunt toewerken naar een deadline;
 • Je hebt een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig binnen een straal van 50 km van Schiphol;

De duur van de stage wordt in overleg bepaald. Het gaat hier niet om een afstudeer stage.

Wat bieden wij?

 • Een professionele en leerzame werkplek waar jij een volwaardige rol binnen het team kunt innemen;
 • Voldoende begeleiding en nemen de tijd om met elkaar te socializen;
 • Je ontvangt een stagevergoeding;

Over ons:
Reismedia BV is als uitgever verantwoordelijk voor diverse (digitale) magazines voor de luchtvaart- en (zaken)reisindustrie. Naast diverse websites, waaronder Luchtvaartnieuws.nl, Zakenreisnieuws.nl, Triptalk.nl, Reisbizz.nl, en Beroepenmarkt.nl geeft Reismedia voor de titels Luchtvaartnieuws, Triptalk, Reisbizz en Beroepenmarkt aparte magazines uit. Daarnaast worden er (zaken)reismagazines voor derden gemaakt, er Social Media-werkzaamheden uitgevoerd en online nieuws verzorgt voor derden.

Reismedia BV is een beroepsonderwijs bedrijfsleven SBB (ECABO) leerbedrijf.

Ready for take-off?
Spreekt onze vacature je aan? Schrijf ons dan een brief met je motivatie met daarbij je CV via onderstaand sollicitatieformulier. Neem voor eventuele vragen contact op met algemeen directeur Rob Somsen via 020-3330095.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 150 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx ppt pptx.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 50 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx ppt pptx.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden
CAPTCHA
Deze vraag is nodig om spam te voorkomen.
Vakgebied: 
Overig
Omgeving Schiphol
MBO
Fulltime
Overig
Standplaats(en): 
Hoofddorp

Wil jij aan de slag bij een groeiende reisorganisatie waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een ster aan de telefoon, wil jij graag klanten helpen en weet jij als geen ander reizen te verkopen? Lees dan snel verder, wie weet ben jij de topper naar wie wij op zoek zijn!

Functieomschrijving
In ons Service Center ben je de héle dag bezig met het leukste wat er is: het verzorgen van de mooiste reizen van FTI! Je zorgt ervoor dat speciale wensen en aanvragen zorgvuldig worden behandeld, je verkoopt ons uitgebreide en gevarieerde product en je staat telefonisch en per mail in nauw contact met reisbureaus. Service staat bij jou hoog in het vaandel en door jouw expertise weet jij vragen vakkundig en snel af te handelen.

Wat ga je doen?

 • Je staat onze b2b- en b2c-klanten telefonisch te woord over nieuwe en bestaande reisaanvragen;
 • Je verwerkt schriftelijke offertes voor (groeps)aanvragen;
 • Je bemiddelt bij vragen en meldingen van onze klanten op de bestemming;
 • Je signaleert problemen en koppelt deze terug naar de juiste afdeling (zowel intern als extern);
 • Je neemt deel aan interne en externe trainingen;
 • Je bouwt aan het uitbreiden van je kennis en hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan studiereizen.

Jouw profiel

 • Afgeronde mbo-opleiding;
 • Ervaring op een reisbureau of in de commerciële dienstverlening is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Duits is een pré;
 • Je bent enthousiast en hebt oog voor detail;
 • Je bent een teamplayer die ook zelfstandig aan de slag kan;
 • Je bent communicatief vaardig, flexibel en servicegericht;
 • Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit en vindt het niet erg om af en toe op zaterdag te werken.

Wat bieden wij?

 • Een salaris conform de reisbranche CAO
 • 24 vakantiedagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Een uitgebreid trainings- en begeleidingstraject

Ben jij enthousiast geworden? Wij komen graag met jou in contact! Stuur jouw cv en motivatie t.a.v. Soraya Hollart.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 150 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx ppt pptx.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 50 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx ppt pptx.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden
CAPTCHA
Deze vraag is nodig om spam te voorkomen.
Vakgebied: 
Techniek
Omgeving Schiphol
HBO
Fulltime
Overig
Standplaats(en): 
Schiphol-Oost

Ben jij de (lead) ground engineer die ervoor zorgt dat het onderhoud in de hangar feilloos verloopt. Zie je waar het beter kan? Zie je welke kansen jouw team kan benutten? Dan aarzel je geen seconde, dan is deze baan als Lead GWK bij KLM jouw baan

 • Overtuigingskracht
 • Initiatief
 • Motiveren van anderen
 • Sturen
 • Vakkundigheid
 • Schriftelijk communiceren
 • Resultaat- & commerciële gerichtheid
 • Werken in teamverband
 • Mondeling communiceren

Wat ga je doen?

De werkplek
Onze teams vormen de basis voor ons succes en zijn de ambassadeurs van onze organisatie. Wij zijn onderscheidend in vliegtuigonderhoud en daarmee een voorbeeld voor onze concurrenten; continu lerend, efficiënt en klantgericht. Om deze visie te bereiken, zijn we gestart met Teaming. Met Teaming, in deze context, wordt bedoeld dat de teams eigenaar worden van het organiseren en uitvoeren van hun werk. Diverse middelen, zoals iPads, apps en facilitaire aanpassingen worden aangepakt om procesverbeteringen mogelijk te maken die vanuit de teams en councils naar boven komen.

Als Lead GWK draag je zorg voor de uitvoering van het takenpakket en de volledige benutting van de aanwezige capaciteit binnen het betreffende team. Je waarborgt de operationele technische integriteit binnen de scope van de functie en de gegeven procedures en wet- en regelgeving. Daarnaast draag je bij aan de realisatie van het afgesproken kritisch pad, alsmede het voorkomen van operationele verstoringen waardoor het vliegtuig tijdig kan worden vrijgegeven voor gebruik. Voor zover de technische kant van de functie.

Als Lead ben je volledig onderdeel van jouw team. Je helpt je team en de teamleden om het beste uit zichzelf te halen en je bent een ambassadeur van de unit. Je bent goed in staat om vooruit te denken en neemt initiatief om te zorgen dat processen goed belegd worden en blijven. De councilleden in jouw team voelen zich gesteund en samen met hen creëer je een platform voor discussie en structurele verbeteringen. Jouw teamleden krijgen de ruimte die ze nodig hebben om optimaal te functioneren en weten je te vinden als ze er niet uitkomen.

Verantwoordelijkheden in het kort. 

 1. Stimuleren van het positief functioneren van het team.
 2. Operationele aansturing van een team van technici, zodanig dat het toegewezen en geaccepteerde werkpakket wordt uitgevoerd.
 3. Zorgdragen voor de correcte toepassing van het Safety Management Systeem.
 4. Aandragen van structurele verbeteringen van de processen die de kosten en de doorlooptijd van het onderhoudswerk verlagen.

xxx

Jouw profiel
Jij bent een GWK B1 of B1/2. Het hebben van een van deze licentie (B737, B787 ,B777 of A330)  is een vereiste. Je kunt goed met vliegtuigen overweg, maar ook met mensen. Want alleen dankzij een vlekkeloze samenwerking kunnen we vliegtuigen tijdig weer veilig op pad sturen. Verder heb je een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en ga je goed om met druk.
Het belangrijkst is dat je enthousiast bent van over het werken in teamverband, het nemen van eigen verantwoordelijkheid en houdt van innovatie.

Wat bieden wij?
Een plek in een hecht team, een inspirerende omgeving, werken met de nieuwste technieken en internationale sfeer. Daarnaast krijg je:

 • Een salaris tussen €2.500 en €4.000 bruto per maand, afhankelijk van je ervaring
 • Ploegendiensttoeslag (tussen de €500 en €1.000) gebaseerd op het rooster met dag, avond, nacht en weekenddiensten
 • Werken in een innovatieve omgeving
 • Een goede pensioenregeling
 • Een 13e maand
 • Een extra vergoeding voor je AML (tussen de €1.400 en €2.300 per jaar)
 • 25 vakantiedagen en 7 atv-dagen
 • Extra vrije dagen omdat je in ploegendienst werkt
 • Vooruitzicht op vast contract
 • IPB-rechten (na 6 maanden) en fikse korting op vliegtickets
 • Een ruime winstuitkering en 8% vakantiegeld
 • Een reiskostenregeling + gratis gebruik van het busnetwerk rondom Schiphol

Ready for your next destination? Dan ontvangen we graag  jouw cv, motivatie en AML. 

Vragen?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nicole de Zwart, recruiter, via  06-51075276.

Vergeet niet het ID nummer van deze vacature te noemen: #1595

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Pagina's

Wie zijn wij

Het jobboard van Reisjobs brengt vraag en aanbod van vacatures van luchtvaart- en (zaken)reisindustrie professionals effectief bij elkaar. 

Waarom REISJOBS?

Het jobboard van Reisjobs brengt vraag en aanbod van vacatures van luchtvaart- en (zaken)reisindustrie professionals effectief bij elkaar. Met de verschillende activiteiten achter Reisjobs zoals Reisbizz.nl, Zakenreisnieuws.nl, Triptalk.nl, Beroepenmarkt.nl en Luchtvaartnieuws.nl blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

TESTIMONIALS

 • Marye Veerhuis

  Corendon Dutch Airlines zocht via Reisjobs.nl naar First Officers. Volgens Marye Veerhuis, Human Resources Manager bij de luchtvaartmaatschappij.