Partners

Dnata

dnata lanceerde in maart 2017 grondafhandelingsdiensten in Nederland en begon aanvankelijk met de passagiersafhandeling voor Onur Air. Inmiddels biedt dnata nu passagiers-, bagage-, oprit- en vrachtafhandelingsdiensten aan vele grote luchtvaartmaatschappijen van over de hele wereld.

Neem gerust een kijkje op de Swissport website!

Qualitair

Qualitair is een partner van de website Aviabanen.nl en zet zich sinds 1969 in voor de lucht- en ruimtevaartindustrie. Qualitair is een erkende maatstaf voor kwaliteit in recruitment.

Neem gerust een kijkje op bij Qualitair website!

 

Aviapartner

Aviapartner is een van de toonaangevende onafhankelijke aanbieders van grondafhandelingsdiensten op 37 luchthavens in 6 Europese landen. Kijk wat ze jouw kunnen bieden.

Neem gerust een kijkje op de Aviapartner website!

Wie zijn wij

Het jobboard van Reisjobs brengt vraag en aanbod van vacatures van luchtvaart- en (zaken)reisindustrie professionals effectief bij elkaar. 

Waarom REISJOBS?

Het jobboard van Reisjobs brengt vraag en aanbod van vacatures van luchtvaart- en (zaken)reisindustrie professionals effectief bij elkaar. Met de verschillende activiteiten achter Reisjobs zoals Reisbizz.nl, Zakenreisnieuws.nl, Triptalk.nl, Beroepenmarkt.nl en Luchtvaartnieuws.nl blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

TESTIMONIALS

  • Marye Veerhuis

    Corendon Dutch Airlines zocht via Reisjobs.nl naar First Officers. Volgens Marye Veerhuis, Human Resources Manager bij de luchtvaartmaatschappij.