Partners

I-SEC Nederland B.V.

I-SEC is een partner van de website Aviabanen.nl en een specialist in geavanceerde beveiliging van de burgerluchtvaart.

Neem gerust een kijkje op de I-SEC website!

 

VTOC Detachering

VTOC Detachering is partner van de website Aviabanen.nl en een belangrijke schakel tussen het bedrijfsleven en de toenemende vraag naar goed geschoold en gecertificeerd personeel.

Neem gerust een kijkje op de VTOC Detacheringen website!

 

Swissport

Swissport is een dynamische organisatie met een groot aantal gerenommeerde klanten(airlines) voor wie men de grondafhandeling doet op zowel passagiers als op vracht gebied. Door steeds veranderende wensen en vluchtschema’s van airlines is Swispport continue opzoek naar nieuw talent en enthousiaste collega’s die een passie voor de luchtvaart hebben.

Neem gerust een kijkje op de Swissport website!

Wie zijn wij

Het jobboard van Reisjobs brengt vraag en aanbod van vacatures van luchtvaart- en (zaken)reisindustrie professionals effectief bij elkaar. 

Waarom REISJOBS?

Het jobboard van Reisjobs brengt vraag en aanbod van vacatures van luchtvaart- en (zaken)reisindustrie professionals effectief bij elkaar. Met de verschillende activiteiten achter Reisjobs zoals Reisbizz.nl, Zakenreisnieuws.nl, Triptalk.nl, Beroepenmarkt.nl en Luchtvaartnieuws.nl blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

TESTIMONIALS

  • Marye Veerhuis

    Corendon Dutch Airlines zocht via Reisjobs.nl naar First Officers. Volgens Marye Veerhuis, Human Resources Manager bij de luchtvaartmaatschappij.