Over ons

De vacaturesectie van Aviabanen brengt vraag en aanbod van vacatures voor reisindustrie professionals effectief bij elkaar. Met de verschillende titels achter Aviabanen zoals Reisbizz.nl, Zakenreisnieuws.nl, TripTalk.nl, Luchtvaartnieuws.nl en Beroepenmarkt.nl blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

Wij helpen je graag bij het samenstellen van de juiste wervingsmix. Voor een vrijblijvend advies kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs (online) arbeidsmarktcommunicatie.

Waarom Aviabanen?

  • Aviabanen wordt zeer gewaardeerd en is al jaren hét onafhankelijke platform voor luchtvaart en reisindustrie professionals
  • De website wordt maandelijks bezocht door duizenden luchtvaart en reisindustrie professionals

Wie zijn wij

Het jobboard van Reisjobs brengt vraag en aanbod van vacatures van luchtvaart- en (zaken)reisindustrie professionals effectief bij elkaar. 

Waarom REISJOBS?

Het jobboard van Reisjobs brengt vraag en aanbod van vacatures van luchtvaart- en (zaken)reisindustrie professionals effectief bij elkaar. Met de verschillende activiteiten achter Reisjobs zoals Reisbizz.nl, Zakenreisnieuws.nl, Triptalk.nl, Beroepenmarkt.nl en Luchtvaartnieuws.nl blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

TESTIMONIALS

  • Marye Veerhuis

    Corendon Dutch Airlines zocht via Reisjobs.nl naar First Officers. Volgens Marye Veerhuis, Human Resources Manager bij de luchtvaartmaatschappij.