Nieuwsbrief

Vacature nieuwsbrief

Aviabanen en Reisjobs sturen één maal per week (op zondag) een selectie van de actuele vacatures voor de luchtvaart- en reisindustrie naar abonnees van de nieuwsbrief. Kies in onderstaand formulier voor 'Aviabanen/Reisjobs vacature update'

Aanmelden

U kunt u aanmelden op de nieuwsbrief via onderstaand formulier. Nadat u uw mailadres hebt ingevuld en hebt verstuurd, ontvangt u een e-mail met het verzoek uw inschrijving te bevestigen.

* indicates required
Nieuwsbrief

De Reismedia Group mag mij een update zenden via:

U kunt zich op elk moment uw voorkeuren wijzigen, of af te melden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

 

Afmelden

Als u niet langer de nieuwsbrief wilt ontvangen, dan kunt u uw onderaan de nieuwsbrief afmelden.

Wie zijn wij

Het jobboard van Reisjobs brengt vraag en aanbod van vacatures van luchtvaart- en (zaken)reisindustrie professionals effectief bij elkaar. 

Waarom REISJOBS?

Het jobboard van Reisjobs brengt vraag en aanbod van vacatures van luchtvaart- en (zaken)reisindustrie professionals effectief bij elkaar. Met de verschillende activiteiten achter Reisjobs zoals Reisbizz.nl, Zakenreisnieuws.nl, Triptalk.nl, Beroepenmarkt.nl en Luchtvaartnieuws.nl blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

TESTIMONIALS

  • Marye Veerhuis

    Corendon Dutch Airlines zocht via Reisjobs.nl naar First Officers. Volgens Marye Veerhuis, Human Resources Manager bij de luchtvaartmaatschappij.