Diensten Reisjobs

Meer gekwalificeerde sollicitanten via Reisjobs

Reisjobs is het vacatureplatform van Reismedia. Dagelijks bezoeken duizenden luchtvaart- en reisindustrieprofessionals de website, waardoor de vacature snel bij de juiste doelgroep onder de aandacht wordt gebracht en je meer sollicitaties ontvangt van juist gekwalificeerde sollicitanten.

Je hebt de mogelijkheid de vacature op verschillende manieren te plaatsen, afgestemd op het gewenste bereik. Doordat Reisjobs actief gebruikmaakt van zoekmachine-marketing en social media is een bereik mogelijk van ruim 160.000 unieke bezoekers per maand.

Plaats direct uw vacature!

Plaats vandaag nog de vacature en ontvang daarbij de volgende dienstverlening van ons:

  • Binnen 24 uur uw vacature online.
  • Aantrekkelijke volumekortingen.
  • Gratis en vrijblijvend advies.

Bekijk ook onze complete en aantrekkelijke pakketten >>

Meer weten?

Neem voor meer informatie/een wervingsadvies op maat contact op met Joyce Schriemer via 0343 – 531 310 of per e-mail [email protected]. Je kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Reismedia is een uitgeverij (online en print) in de luchtvaart- en reisindustrie. Online geeft zij de nieuwstitels: Luchtvaartnieuws.nl, Zakenreisnieuws.nl, Reisbizz.nl, Tripnieuws.nl en Beroepenmarkt.nl uit. Daarnaast zijn er de magazines Luchtvaartnieuws, Tripnieuws en een jaarlijks bewaar magazine Beroepenmarkt.

Wie zijn wij

Het jobboard van Reisjobs brengt vraag en aanbod van vacatures van luchtvaart- en (zaken)reisindustrie professionals effectief bij elkaar. 

Waarom REISJOBS?

Het jobboard van Reisjobs brengt vraag en aanbod van vacatures van luchtvaart- en (zaken)reisindustrie professionals effectief bij elkaar. Met de verschillende activiteiten achter Reisjobs zoals Reisbizz.nl, Zakenreisnieuws.nl, Triptalk.nl, Beroepenmarkt.nl en Luchtvaartnieuws.nl blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

TESTIMONIALS

  • Marye Veerhuis

    Corendon Dutch Airlines zocht via Reisjobs.nl naar First Officers. Volgens Marye Veerhuis, Human Resources Manager bij de luchtvaartmaatschappij.