Werkgevers

TUI Nederland
Plaats: 
SCHIPHOL
Vakgebied: 
Stages
Zuid-Holland
HBO
Fulltime
< 1 jaar
Standplaats(en): 
Rijswijk

Ben je op zoek naar een leerzame marketingstage, vlieg jij graag in één dag de wereld over en deins je niet terug voor deadlines? Wil jij werken met internationale partners en jezelf volop ontwikkelen? TUI heeft de kans voor jou!

Vacature
We bieden een zeer uitdagende en afwisselende meeloopstage aan op de afdeling Marketingcommunicatie in het team Joint Promotions. Deze stage is de kans om ervaring op te doen binnen een professionele en resultaatgerichte omgeving. Je gaat zelfstandig aan de slag met werkzaamheden van de afdeling. Je werkt aan een aantal marketinguitingen die onderdeel zijn van de partnerships. Je beheert een eigen planning, met diverse deadlines en je hebt veel vrijheid om zelf je invulling aan marketinguitingen te geven. Je staat direct in contact met designers, productmanagers, yieldmanagers en uiteraard onze externe partners voor het optimaliseren van campagnes. Na de stageperiode is je netwerk flink uitgebreid en heb je een eigen portfolio opgebouwd aan werkzaamheden. Je zou het eigenlijk meer werkervaring, dan stage-ervaring kunnen noemen.

Functie-eisen
Je laat zien dat je tegen stress kan en enthousiast bent tijdens je werkzaamheden. Je bent flexibel, proactief en kan zelfstandig je werk uitvoeren. De stageperiode zal beginnen in februari 2020.
Je neemt de volgende kennis en ervaring met je mee:

 • Je volgt een HBO opleiding in Toerisme, Communicatie, Marketing of Commerciële economie;
 • Je werkzaamheden vinden plaats op het TUI hoofdkantoor in Rijswijk, maar je vindt het geen probleem om af en toe werkzaam op andere locaties te zijn;
 • Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden om in het Nederlands en Engels uitstekend te communiceren en te presenteren;
 • Ervaring in de toeristische branche is mooi meegenomen, affiniteit met de branche is een must!

Bedrijfsomschrijving
Marketing binnen TUI Nederland in Rijswijk heeft als doel om merkbekendheid, merkvoorkeur en koopintentie te bevorderen. Het team Joint Promotions is binnen de afdeling Marketing verantwoordelijk voor alle samenwerkingen met externe partners, zoals verkeersbureaus, hotelketens, airlines en cruisemaatschappijen. Met gezamenlijk budget worden er marketingcampagnes opgezet, die van begin tot eind door het Joint Promotions team worden gecoördineerd.

Contactinformatie
Je kunt jouw sollicitatie insturen via de ‘solliciteer’ button. Sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.
 
Heb je vragen over de stage? Neem dan contact op met Britt Jorna, Campus Recruiter, via telefoonnummer 070 – 326 6677.

Vakgebied: 
Techniek
Omgeving Schiphol
HBO
Fulltime
1 - 2 jaar
Standplaats(en): 
Schiphol

Ben jij Engineer en wil je werken aan de jongste vloot van Nederland? Deze jonge Line Maintenance organisatie bied je de mogelijkheid om in een dynamische werk omgeving aan de slag te gaan!

Vacature:
Als Engineer hou je je bezig met het vliegtuig onderhoud van alle TUI fly opererende vliegtuigen. Je werkt in een ploegendienst en voert inspectie-, onderhouds- en modificatiewerkzaamheden uit en assisteert bij het voorbereiden en plannen van de werkpakketten ten behoeve van vliegtuigonderhoud. Daarnaast draag je zorg voor de klachtenanalyse van technische storingen met behulp van de relevante handboeken. Je geeft leiding aan monteurs en houdt supervisie over het door hun uitgevoerde werk.

Wat wij bieden?
Wij garanderen jou een dynamische werkomgeving, waar ruimte is om jezelf te kunnen ontwikkelen. Bij TUI fly is er een informele sfeer en wordt er op een constructieve manier samengewerkt. Er zijn veel verschillende projecten in zowel binnen – als buitenland en ad-hoc. Dienstreizen naar onze buitenstations maken het werk zeer uitdagend en zorgt voor afwisseling.

Je komt terecht in een enthousiaste ploeg collega's. Werkt in in een zeer aantrekkelijk rooster met veel ruimte en flexibiliteit.

Functie-eisen:
Je weet hoofd- van bijzaken te scheiden en hebt daarin een helikopterview. Je bent daarbij een sterke sparringpartner voor verschillende stakeholders. Je hebt een proactieve houding en bent accuraat. Je bent overtuigend, besluitvaardig en je hebt doorzettingsvermogen. Ook ben je flexibel, stressbestendig en uiteraard collegiaal. Je bent communicatief sterk. Sturen op succes, de TUI values en management identificatie zijn voor jou herkenbare waarden en je bent in staat deze te vertalen naar de werkvloer.

Daarnaast breng je de volgende kennis en ervaring mee:

 • Je bent in het bezit van een MBO (niveau 4) diploma richting vliegtuigonderhoud;
 • Je bent in het bezit van een Part 66 B1 of B2 (Boeing 737 NG, Boeing 767, Boeing 787);
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B (rijbewijs BE is een pré).

Bedrijfsomschrijving:
Met ruim 2.500 medewerkers in Nederland is TUI Nederland de grootste reisorganisatie van Nederland en maakt onderdeel uit van een van de grootste reisconcerns ter wereld, TUI Group. 

Vakanties voor iedereen:
Wij bieden vakanties aan voor elke reiziger via onze reismerken TUI,  Kras, Wedding Unlimited, Extravacanza en Goed Idee Reizen. Onder TUI Nederland vallen niet alleen bovenstaande reismerken, maar ook de eigen winkels van TUI en de eigen airline TUI fly. Tot slot is TUI Engineering & Maintenance verantwoordelijk voor het lijnonderhoud van de TUI-vloot.

TUI fly is een activiteit van TUI Airlines Nederland. Een Nederlandse luchtvaartmaatschappij die met moderne toestellen van het type B737, B767 en de hypermoderne Boeing 787 Dreamliner naar vele zon en verre bestemmingen vliegt.

Bij TUI fly werken ruim 800 medewerkers. Circa 160 medewerkers werken op het hoofdkantoor in Rijswijk, circa 50 medewerkers werken bij het eigen onderhoudsbedrijf TUI Engineering & Maintenance, de rest van onze medewerkers is werkzaam aan boord (in de cabine en in de cockpit).

Contactinformatie:
Voor meer informatie over deze vacature en de procedure kun je contact opnemen met Jeff Lagerweij, Recruiter, via 070-3266677.

We ontvangen graag jouw sollicitatie via onderstaande ‘solliciteer’ button! Sollicitaties via e-mail worden niet in behandeling genomen.

'Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld’.

Wie zijn wij

Het jobboard van Reisjobs brengt vraag en aanbod van vacatures van luchtvaart- en (zaken)reisindustrie professionals effectief bij elkaar. 

Waarom REISJOBS?

Het jobboard van Reisjobs brengt vraag en aanbod van vacatures van luchtvaart- en (zaken)reisindustrie professionals effectief bij elkaar. Met de verschillende activiteiten achter Reisjobs zoals Reisbizz.nl, Zakenreisnieuws.nl, Triptalk.nl, Beroepenmarkt.nl en Luchtvaartnieuws.nl blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

TESTIMONIALS

 • Marye Veerhuis

  Corendon Dutch Airlines zocht via Reisjobs.nl naar First Officers. Volgens Marye Veerhuis, Human Resources Manager bij de luchtvaartmaatschappij.