Werkgevers

Maritime Travel Service
Plaats: 
Rotterdam
Vakgebied: 
Zakenreizen/IATA
Zuid-Holland
Overig
Parttime
2 - 5 jaar
Standplaats(en): 
Rotterdam

Maritime Travel Service zoekt een Business Travel Consultant!

Ben jij klantgericht, geduldig, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve vaardigheden?  Ben je daarnaast ook nog een doorzetter, heb je een gezonde dosis humor én stel je hoge eisen aan je eigen prestaties?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Maritime Travel Service is een onafhankelijk zakenreiskantoor in het zuiden van Rotterdam dat voorziet in de reisbehoeften van bedrijven zowel binnen als buiten de scheepvaartsector. Wegens onze aanhoudende groei zijn we op zoek naar een enthousiaste collega.

Als Business Travel Consultant bij Maritime Travel Service draai je mee in een kundig team van 11 zakenreismedewerkers die elkaar helpen en versterken. Je boekt zakenreizen van A tot Z, d.w.z. het boeken van vluchten, reserveren van hotels, autohuur enz. en je verzorgt tevens ticketafgifte en facturatie voor zowel corporate als marine klanten.

Kortom, genoeg veelzijdigheid waardoor je baan afwisselend blijft en de dagen voorbijvliegen!

Juist omdat we onafhankelijk zijn is er een diversiteit aan andere taken binnen de onderneming die volbracht moeten worden, afhankelijk van je talent en interesse zijn er genoeg mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Hiervoor bieden wij je de mogelijkheid om cursussen en/of trainingen te volgen. Bij MTS zijn de lijnen kort en kunnen beslissingen snel gemaakt worden. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving waarin je geen nummer bent maar waarin juist geluisterd wordt naar jouw input. Je inzet wordt gezien en gewaardeerd.

Als jij dit aan boord hebt:

 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als IATA medewerker
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je hebt goede contactuele eigenschappen
 • Je werkt graag zelfstandig
 • Je bent accuraat 
 • Je bent bereid mee te draaien in onze 24 uur dienst

Kunnen wij je dit bieden:

 • Een prettige werkomgeving en leuke collega’s
 • Een goed salaris conform ervaring
 • Een veelzijdige functie met ruimte voor eigen initiatief
 • Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioenvoorziening
 • Gratis parkeergelegenheid voor de deur

Sollicitatieprocedure:
Geïnteresseerd? E-mail ons je CV met motivatiebrief via onderstaand formulier.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 150 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx ppt pptx.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 50 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx ppt pptx.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden
CAPTCHA
Deze vraag is nodig om spam te voorkomen.

Wie zijn wij

Het jobboard van Reisjobs brengt vraag en aanbod van vacatures van luchtvaart- en (zaken)reisindustrie professionals effectief bij elkaar. 

Waarom REISJOBS?

Het jobboard van Reisjobs brengt vraag en aanbod van vacatures van luchtvaart- en (zaken)reisindustrie professionals effectief bij elkaar. Met de verschillende activiteiten achter Reisjobs zoals Reisbizz.nl, Zakenreisnieuws.nl, Triptalk.nl, Beroepenmarkt.nl en Luchtvaartnieuws.nl blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

TESTIMONIALS

 • Marye Veerhuis

  Corendon Dutch Airlines zocht via Reisjobs.nl naar First Officers. Volgens Marye Veerhuis, Human Resources Manager bij de luchtvaartmaatschappij.